Tehnikinvest - O nama

Preduzeće "Tehnikinvest doo" je osnovano septembra 2009. pod imenom "Devet Jugovića doo". Posle nekoliko statusnih i vlasničkih promena, promenilo je ime u Tehnikinvest. 

Preduzeće je u vlasništvu iskusnog stručnjaka na polju građevinske struke. Preduzeće je izgradilo stambenu zgradu u ul. Stanoja Stanojevića 8 u Novom Sadu, u naselju Bistrica , koja je prva u Srbiji dobila energetski pasoš.

Dugoročna VIZIJA firme je zauzimanje liderske pozicije na Srpskom tržištu stambene gradnje uvođenjem savremenih tehnologija građenja, što podrazumeva: EKOLOŠKU ENERGETSKI EFIKASNU GRADNJU, OBNOVLJIVE IZVORE ENERGIJE I IMPLEMENTACIJU SAVREMENIH UPRAVLJAČKIH SISTEMA (BMS-building managament system) PO PRIHVATLJIVOJ CENI.

Prvi kratkoročni cilj preduzeća brza i kvalitetna izgradnja, prve energetski efikasne zgrade u Novom Sadu sa svojstvima navedenim u opisu vizije preduzeća je ispunjen. 

Sledeći kratkoročni cilj preduzeća je izgradnja, energetski efikasne, ekološke, "pametne" zgrade u Beogradu, na Zvezdari, na uglu ulica Velimira Rajića i Hadži Mustafine 24.